2020-05-21 542 瀏覽
甜姨姨都算係天后䇄立多年,仲要係黃店,又成日見佢排長龍,所以一於試下!🤓-點知都有啲失望,首先定價都算小高,特別芒果招牌的要$50一碗,好似我地叫左芒果大合奏咁,入面有芒果乾,芒果,芒果蓉,芒果布丁同芒果雪糕😂啱晒芒果控!佢地的芒果真係香甜,係我中意濃味芒果的味🥰 芒果數量都唔小,撈勻食真係好大芒果味🥭 但芒果雪糕味好假,係雀巢個啲唔高質的雪糕🤭 芒果布丁都係好大芒果啫喱的感覺🙈 所以其實麻麻地,又唔太特別😖-另一個時令鮮果雪沙更離譜😰當日係菠蘿味,點知來到好淡,完全得小小菠蘿味🤯 冰就多仲要啲冰唔夠碎,成日都有啲一舊舊😩 跟住又係有芒果汁,芒果肉,同埋一樣的芒果雪糕,搞到我都分唔到究竟食緊菠蘿定芒果🤨 唯一個分別就係有啲菠蘿肉... 整體呢間我覺得係得芒果甜係賣點,但比較貴,值唔值就個人意見啦,我就覺得麻麻😢