2021-06-21 733 瀏覽
餐廳既正常餐牌既食物選擇比較多, 午餐set lunch 就只有兩個選擇, 為左唔洗諗就每人一個🤣 墨魚汁扇貝意粉🦑($78)墨魚汁係繼白汁之後我第二愛既意粉配搭, 雖然食完會成個嘴變左黑色, 但係偏偏就會好想食😌 呢個意粉顏色就做到喇, 但係味道始終都係差啲, 少左平日會有既洋蔥🧅同蒜頭🧄, 少左呢兩樣野成個味道即刻變普通曬😢 扇貝有兩大隻, 味道正常, 另外仲配左啲水種豆苗, 不過同個意粉有啲唔太夾😵 意粉絕對有好大既進步空間龍蝦西班牙海鮮飯🦞($108)見到個名再加埋幅相已經覺得好正, 但係食落就完全係錯曬🥲 唔知點解個飯係苦苦地, 龍蝦有半邊, 味道同肉質算正常, 呢個飯我地最後都冇食曬, 因為真係有啲苦☹️山楂蘋果茶🍎($18)跟餐只須要加$18 蚊, 正價就$36, 味道都唔錯既, 飲到少量既蘋果蓉, 酸酸地又凍凍地, 幾降溫😎

墨魚汁扇貝意粉🦑($78)

龍蝦西班牙海鮮飯🦞($108)

山楂蘋果茶🍎($18)
2021-06-19