餐廳: 銀龍粉麵茶餐廳
資訊:

餐廳: 銀龍粉麵茶餐廳
資訊:

2019-08-03 872 瀏覽
食過幾次 荃灣呢間銀龍餐廳嘅早餐 今次都終於記得寫食評喇😂😂早餐 叫左個A1(金妹火腿通粉配 西煎雙蛋及法國牛角酥) 同埋 一杯熱華田 因應個人喜好,我就轉左牛油方包先講方包,牛油唔太足夠,個包好乾,可能擺左已經一段時間。如果食油包嘅,可能要嗌多牛油先得!火腿通粉,不過不失煎雙蛋 唔會熟得制,唔錯熱華田 味道夠濃!員工有禮!一坐低 會俾杯水您先(雖然店內的牆上貼左張紙 寫住不會主動提供水 問先會拎俾你)但食過幾次 每一次都有水提供 讚!衛生唔錯 餐具乾淨 無見到啲咩唔乾淨嘅地方 環境不太嘈 多人但未至於要搭枱坐 整體不錯!
食過幾次 荃灣呢間銀龍餐廳嘅早餐
今次都終於記得寫食評喇😂😂

因應個人喜好,我就轉左牛油方包

先講方包,牛油唔太足夠,個包好乾,可能擺左已經一段時間。
如果食油包嘅,可能要嗌多牛油先得!

火腿通粉,不過不失
煎雙蛋 唔會熟得制,唔錯
熱華田 味道夠濃!

員工有禮!
但食過幾次 每一次都有水提供 讚!

衛生唔錯 餐具乾淨 無見到啲咩唔乾淨嘅地方
環境不太嘈 多人但未至於要搭枱坐
整體不錯!
A1  金妹火腿通粉  配西煎雙蛋及法國牛角酥
2019-08-01
$34 (早餐)