今次來到咗這間餐廳嘗下他們嘅Kebab,真係一試難忘!首先,老闆手勢利落將豐富嘅牛肉巻入嗰個Beef Doner Roll,啖啖肉感真係夠晒正!燒得啱啱好嘅牛肉,又香又滑,每一啖都咁juicy,啖啖肉嘅感覺真係滿足到爆!配上噴香嘅香料,啲味入嘴好有層次,辣醬足料,辣得嚟又唔過火,只係令人微微出汗咁刺激。食物呢邊真係聽日之星,加上選擇多元嘅三色醬汁,每一口都像係味蕾上嘅舞會。當然,小貼士一句,半邊嘅薯條咬落去脆卜卜,中間又軟綿綿,真係食咗仲想食。而外煎得金黃、內在又煙韌嘅halloumi起士,更加係不可多得嘅享受。如果你都喺附近,又或者想食啲平民價錢但又高質味道嘅快餐,記住一定要嚟呢間店試吓佢哋嘅Kebab啊!周圍環境開揚又舒服,但記得係開心食嘅時候,要小心them flying rats哦!絕對係一個值得推薦嘅食處👍🤤😋。