2018-10-10 90 瀏覽
總共有三個level嘅套餐提供選擇1,美國進口牛肉 2,特選美國牛肉 3,嚴選黑毛和牛我個人本身對食係比較有要求 尤其是係食牛肉 梗係揀最好既黑毛和牛套餐啦涮涮鍋湯底總共有十種選擇 今晚揀咗蕃茄龍蝦海鮮湯(加$20位)一次過可以滿足三個願望 除咗可以打邊爐之外 仲有日式放題嘅刺身,壽司,燒物……甜品及飲品 無限任飲任食入到門口已經見到長長嘅食物吧枱 放咗各種醬料, 基本嘅豉油 辣椒 生蒜 熟蒜 通通齊全仲有時令蔬菜,菇菌類……各式各樣嘅丸類而家嘅餐廳都好先進 用電話落單 最令我驚喜嘅係這類嘅火鍋配料是有海鮮供應的 生蠔,海蝦,象拔蚌…… 都是任食的肉質都算鮮甜 肉質爽爽彈彈 倉底仲有新鮮蕃茄及洋蔥 非常鮮味 酸酸味味好開胃送餐速度非常有效率 雖然冇將食物分類 但係唔緊要 最緊要係食物夠新鮮海蝦是必點的 肉質非常彈牙又爽口 我一個人都食咗十幾隻黑毛和牛肉確實比普通嘅肥牛好吃得多 肉味香 油花分佈平均 厚薄道適中 食落有咬口 刺身種類選擇都唔錯 有我最鍾意食嘅劍魚腩及甜蝦 整體沒有雪藏味 吃得出每種食材嘅質地及味道壽司粒飯唔會好大舊 一啖一口 夾落去嘅時候唔容易散開仲有海膽手捲食 實在太

總共有三個level嘅套餐提供選擇
1,美國進口牛肉 2,特選美國牛肉 3,嚴選黑毛和牛

一次過可以滿足三個願望 除咗可以打邊爐之外 仲有日式放題刺身壽司,燒物……甜品及飲品 無限任飲任食

仲有時令蔬菜,菇菌類……各式各樣嘅丸類

海蝦是必點的 肉質非常彈牙又爽口 我一個人都食咗十幾隻

壽司粒飯唔會好大舊 一啖一口 夾落去嘅時候唔容易散開
仲有海膽手捲食 實在太幸福喇

串燒亦都做得非常出色 非常有驚喜
必食大蔥豚肉串 燒到表面金黃焦脆 雖然係一層肥高一層肉 但食落口一啲都唔肥㗎 有種入口即溶嘅效果 超正

海膽刺身是送的,每位客人有一客
香軟甘香嘅口感 瞬間就滑到去喉嚨 是人間味味呀!