2018-01-25 7668 瀏覽
話說表妹喺澳洲返咗嚟,話要約我出去食飯。因為有排傾,梗係要搵個地方靜靜地又可享受美食上openrice睇到呢間cafe好似好正咁,於是我哋就上嚟試吓上到嚟有隻貓貓出來迎接我哋😽幾得意,牆上有彩虹🌈,俾人一種開心嘅感覺廚房出面仲有好多不同顏色嘅波板糖🍭🍭櫃上有好多唔同種類嘅board games,好適合同一大班朋友上嚟玩三款小食我哋其中一款係芝士雞翼嚟到嘅時候真係香噴噴,熱辣辣一定係啱啱煮起,食落仲好好味添好鍾意個傘菇🍄,真係好大隻上面嘅芝士好邪惡,勁多汁值得推介。扇貝都唔錯,夠鮮味食肉獸嘅表妹最鍾意就係叫豬肋骨當然我自己都喜歡。好好味好juicyPortion 也算大,個汁好配合加埋剛剛炸起嘅薯角真係超正飲品方面雖然兩杯嘅顏色係一樣,但係左邊嘅係熱情果茶,而右邊嘅係蜜桃茶,甜度剛剛好兩個人食咗$535,價錢可以接受。總結:冇諗過食物咁出色,環境唔錯好適合一班朋友上嚟享受美食,同時亦可以玩下遊戲會帶朋友來,下次會想試吓佢嘅怪獸雪糕😈😈
上到嚟有隻貓貓出來迎接我哋😽
幾得意,牆上有彩虹🌈,俾人一種開心嘅感覺
廚房出面仲有好多不同顏色嘅波板糖🍭🍭
芝士雞翼
三款小食我哋其中一款係芝士雞翼
嚟到嘅時候真係香噴噴,熱辣辣一定係啱啱煮起,食落仲好好味添
傘菇同扇貝
好鍾意個傘菇🍄,真係好大隻
上面嘅芝士好邪惡,勁多汁
值得推介。扇貝都唔錯,夠鮮味
食肉獸嘅表妹最鍾意就係叫豬肋骨
當然我自己都喜歡。好好味好juicy
兩個人食咗$535,價錢可以接受。

會帶朋友來,下次會想試吓佢嘅怪獸雪糕😈😈
2018-01-17
芝士雞翼