2023-09-02
之前已經食過呢間餐廳嘅lunch,就係覺得味道都幾好,所以就想再過嚟試多次晚餐,果然冇令🖤黑白配⚪️失望🙍🏻芝士蟹肉焗意大利燒烤菇 $128呢個燒烤菇一切開一半嘅時候勁多蟹肉滿瀉出嚟,然後亦都有rich 芝士味🧀,啖啖🦀️蟹肉挪威三文魚他他 🍣 $148 三文魚他他做開胃菜一流Seafood Combo A $418餐廳最出名嘅就係海鮮袋,呢個海鮮袋組合可以俾你揀三種自選海鮮,我哋就揀咗蜆、海蝦🦐 同埋鮑魚仔,佢個蜆肉有8至10件,海蝦都係,鮑魚就有三隻 ,然後仲可以俾你自選醬料添,黑白配就揀咗餐廳signature sources 嘅薑蒜蓉汁,仲可以自選辣度,我哋就揀咗小辣 🌶️ ,職員會喺你面前即場幫你搖好個海鮮袋,將入面嘅海鮮同埋醬汁撈勻,完全釣到個海鮮味出嚟🥹🤤成件事惹味又過癮,每一個海鮮都有好重嘅蒜蓉辣味,新鮮又可口,仲有粟米、薯仔同埋腸仔做配料,完全唔使驚食唔飽🤣海膽忌廉汁蟹肉蟹籽闊條麵 🍝 $258個闊條麵好掛汁完全係吸收到個海膽忌廉汁嘅精華,佢呢個海膽個味道唔算話太濃,所以食落去唔會腥,仲會甜甜地連埋個忌廉汁食落去出奇地夾,蟹肉做闊條麵嘅配料食落creamy 得黎唔會覺得好膩
芝士蟹肉焗意大利燒烤菇 $128
挪威三文魚他他 🍣 $148
三文魚他他做開胃菜一流
Seafood Combo A $418
海膽忌廉汁蟹肉蟹籽闊條麵 🍝 $258
Tasteful Lady $68
益力多士多啤梨同埋梳打整成嘅Mocktail ,味道有驚喜喎,值得一試🍹
Witty Guy $68