2018-11-20 338 瀏覽
特別鍾意尖沙咀呢間mini Club,所以又同朋友嚟一齊食過。呢間店嘅佈置好romantic,人又唔算好多,可以好好享受晚餐 同朋友一齊邊聽音樂邊食飯晚餐,傾下計,人生一大樂乎。店員有好多美食同埋優惠推介,其中一項係叫紅酒或者白酒後,只需要加$168就可以以優惠價叫一盤海鮮拼盤另外生蠔$9隻,半打起。仲有北海道毛蟹,一隻$98叫嘢飲先....Cocktail--Sea Smile好易入口,水果味濃,好清新!個人勁鍾意Beauty and the darknon-alcohol飲品,士多啤梨+Oreo士多啤梨味好濃郁,oreo亦好多!口感非常豐富,士多啤梨粉絲不能錯過喔海鮮拼盤有龍蝦,鮑魚,生蠔,蝦,翡翠螺同青口海鮮好新鮮!龍蝦有好多膏,磯燒鮑魚就超好味!生蠔有海水味,比較爽口火焰西班牙黑毛豬鞍扒極力推介!!!好少食到咁好味嘅豬鞍扒!!冇諗過豬肉係可以整得咁軟腍,咁Juicy! 肉質仲非常幼嫩,可以講話係我食過最好味嘅豬鞍扒!! 韓式醬燒安格斯牛柳粒牛柳粒牛味濃,配韓式醬燒都幾特別,而且分量都幾多下潻。霸王軟殼蟹配法式紅醬意粉好少食到冇用炸粉整嘅軟殼蟹,炸得好脆口!冇乜油!意粉甜甜地,別

同朋友一齊邊聽音樂邊食飯晚餐,傾下計,人生一大樂乎。

另外生蠔$9隻,半打起。
仲有北海道毛蟹,一隻$98

叫嘢飲先....
Cocktail--Sea Smile
好易入口,水果味濃,好清新!
個人勁鍾意

Beauty and the dark
non-alcohol飲品,士多啤梨+Oreo
士多啤梨味好濃郁,oreo亦好多!
口感非常豐富,士多啤梨粉絲不能錯過喔

海鮮拼盤
有龍蝦,鮑魚,生蠔,蝦,翡翠螺同青口
海鮮好新鮮!
龍蝦有好多膏,磯燒鮑魚就超好味!
生蠔有海水味,比較爽口

火焰西班牙黑毛豬鞍扒
極力推介!!!
好少食到咁好味嘅豬鞍扒!!

韓式醬燒安格斯牛柳粒
牛柳粒牛味濃,配韓式醬燒都幾特別,而且分量都幾多下潻。

霸王軟殼蟹配法式紅醬意粉
好少食到冇用炸粉整嘅軟殼蟹,炸得好脆口!冇乜油!意粉甜甜地,別有一番風味...

the love of Eiffel
靚靚既甜品食幾多次都唔會厭,呵呵

今次更多乾冰所以效果更靚!
有朱古力,cheesecake, mousse, macaron,全部既味道都好好呢

下次再嚟食嘅話我一定會再食番個豬鞍扒,真係太好味啦!!
  • 海鮮拼盤
  • The Love of Eiffel