招聘中
27天前
更多筍工 (5)
2019-02-04 220 瀏覽
行左陣街見餓,經過就入左尼食越南野,一開始個入口已經好懢介,5知係有人帶位定自己入去,我地企左係收銀一陣都無人理,明明足足2,3個店員面對面,咁我就以為係自己入座,點知行左2步又比店員問幾多位,尼下真係好lost, 連埋落單既店員,每位都木口木面咁,希望真係可以改善下,我都明人係會攰既,但都5洗粗聲粗氣,到尼到都唸住拿拿聲食完走其實一坐底就已經每人一杯,不過尼d香料除左檸檬,其他我都5食既就有d浪費,不過我都見到大部份既客人都有食晒,所以都ok, 而且都有貼心提示點食用任fillMenu就5記得影不過只有牛丸河,生牛肉河,熟牛肉河,生熟牛肉河同雜錦(3樣都有),飲品都係基本會見到既但單點好貴,最後我就叫左生熟牛河飲左一啖湯都覺得不得了,好甜同埋2款牛肉都好好食果然主攻牛河係5同d, 生牛肉味鮮,熟牛肉質軟嫰男朋友叫左雜錦,味道一樣但牛丸就搞笑d有3個[半粒],姐係切半左既3粒,價錢都只係差3蚊,係容易咬但對肉食獸尼講就會失望dd食緊期間見到其實都有其他店員對客人好有禮貌,特別係有個伯伯問個杯係咩尼,係咪菜,都好細心逐樣解釋,好彩味道同最尾尼位店員都加5少分,有機會都會再食

飲左一啖湯都覺得不得了,好甜同埋2款牛肉都好好食

果然主攻牛河係5同d, 生牛肉味鮮,熟牛肉質軟嫰