2015-08-16 1218 瀏覽
前兩日我同事話未食過豚王唔算香港人😂我琴日就決定做返次正宗港女😎星期六8點幾 都有10個人左右係門口排隊👫👬👭填下拉麵 自拍下 等左20分鐘終於都入左去坐低!入面雖然唔大都坐到廿個人😮所以都唔洗等太耐~我叫左一個豚王🐷一個赤王👺加個溏心蛋✌先講豚王啦~豚王就叫左小辣既😮但感覺小辣唔辣但係好香👍而個湯底好濃好正 舊豚肉都夠哂味👌個面連男孩子都夠飽係抵食既! 溏心蛋一定要試!!!真心流 真心好正 試完你就知😍 最後就係赤王😂唔係講笑都幾辣既 !我只係叫左小辣😰但佢有齊左辣油 辣醬同辣粉 聽到都知抵食😂佢係香過豚王 但怕辣既朋友就真係食唔到So sad 😢啊……未講麵質🍲個人比較喜好硬d既 但佢未去到好硬😮但值得一提既係個麵真係好入味~❤終於做返個香港人 我既心情係會再去的🙆👍
我叫左一個豚王🐷一個赤王👺加個溏心蛋✌
豚王