2021-05-02 2471 瀏覽
#屯門 #虹橋 #byobcoffeeroaster睇返BYOB個FB page, 原來stands for #BringYourOwnBike#BuyYourOwnBean#BeYourOwnBarista而唔係平時嘅bring your own bottle,都幾有意思😂睇門面已經好有工業風,raw raw地咁,幾有feel. 一入去,好香咖啡味,就算open kitchen都唔會好大陣油煙味👍同埋食野無限時,侍應都無催我地走,不過出面等嘅食客會用眼神幫手逼走你🤣#德國咸豬手 必叫! 必叫! 必叫! 外皮好脆,入面豬肉夠juicy, 夠味,又無雪味,仲要好多肉,食極都食唔完,食到膩嗰陣,點下mustard, 又可以再食過😂好正👍👍👍👍👍#雞胸肉沙律 好味,cheese夠咸,sauce亦都夠多,雞胸肉都夠多😋相比之下個#海膽意粉 就失色咗,海膽味唔出,亦無話好鮮味,意粉ok,唔會太腍👌最後講下有咩唔好啦,有兩點嘅,第一就係杯#污糟咖啡 ,就咁睇名,我以為係之前好hit嗰種,朱古力粉會撒到成個杯面,成個碟都係嗰種,不過原來只係相入面矮身玻璃杯嗰杯,雖然都靚,同好飲,係期望太高🤭第二,之
#屯門 #虹橋 #byobcoffeeroaster
睇返BYOB個FB page, 原來stands for
#BringYourOwnBike
#BuyYourOwnBean
#BeYourOwnBarista

第二,之前講入門油煙味唔重,其實係因為廚房開爐就會開抽油煙機,所以cafe入面係幾嘈,唔係好傾到偈,要大聲啲講野,除咗以上兩點之外,所有野都幾好👍👍👍👍👍

會再返黎食🤤

味道: 8/10
味精: 6/10
價錢: 5/10
環境: 8/10
服務: 8/10

#vinaintuenmun #vinafood #byobcafe #屯門黃店 #虹橋黃店 #cafe #roastsousvideporkknuckle#chickenceaesorsalad #canadainseaurchinpasta #dirtycoffee #foodporn #foodie #hkfoodie #f4follow #f4f #likesforlike #l4l #l4likes
海膽意粉
雞胸肉沙律