2017-10-27 296 瀏覽
星期五晚放工當然係想食得好d加個甜品嘆下,唔算係咩特別要求,而綠茶甜品又一向是本人所喜愛,於是我倆看到這間又有甜品又有正餐的餐廳便決定一試。我們分別點了: 唐揚炸雞屋台炒麵和香辣蜆肉意粉。唐揚炸雞屋台炒麵一般,賣相不太好。就是炒拉麵上面加煎蛋和炸雞球,煎蛋求其,不合適作為餐廳的煎蛋,炸雞球無乜味,不合適作為餐廳的炸雞。一個字,十分十分HEA.更過份的一碟叫香辣蜆肉意粉,食物賣相係零分,味道係負分!香辣蜆肉又唔香又唔辣又極細粒,完全顛覆你對晚餐,對意粉的認識!我倆食得晒完全唔係因為好食,而係我倆都覺得不能浪費食物罷了。店員服務態度低下,明明角落頭有2人位,講大話話無位。得閒就企埋一齊喺度吹水。明明舖頭名叫御前上茶,但一杯茶都無。食到咁真係完全無信心再去叫個甜品來折騰自己一番。不信的話可以自己一試,但還是先奉勸一句: 人生有限,晚餐每日得一餐,無謂浪費你的消化系統在此等質素餐廳上。價錢跟食物質素不成比例!
我們分別點了: 唐揚炸雞屋台炒麵和香辣蜆肉意粉。
唐揚炸雞屋台炒麵一般,賣相不太好。
一個字,十分十分HEA.
食到咁真係完全無信心再去叫個甜品來折騰自己一番。
價錢跟食物質素不成比例!
唐揚炸雞屋台炒麵
香辣蜆肉意粉