2020-06-20 3691 瀏覽
閨蜜生日指定要去食西餐,仲要係有獎那間,當然要聽佢話,🎂🎂 最大,有絕對話事權😉😉仍有限聚令, 枱與枱之間有膠板隔離加添了空氣清新機, 更覺安全衛生set dinner for two 抵食,但壽星女話有人請食完下午茶, 唔肚餓最後決定叫 2個 set dinner, 有餐湯 or salad, main course 和甜品今天是甘筍奶油湯, 顏色金黃奪目, 甘筍茸滑溜可口,有一小片烘麵包沾食 燒美國安格斯肉眼扒配黑松露薯蓉五成熟肉質軟硬度最好,唔會韌又有咬口感, 在口內慢慢咀嚼,新鮮的肉汁充滿口腔 黑松露薯蓉代替飯和意粉, 松露入口芳香,夏日食更覺醒神另有薄荷醬和蘋果醬提供燒豬腩肉 鹽味焦糖汁配青蘋果沙律似中式燒腩肉,大大塊, 皮脆肉厚伴新鮮蔬菜,可以減去肥膩感, 充分滿足了壽星女食肉獸🥢🍭🍬法式椰奶凍配芒果汁 口感似杏仁豆腐, 軟綿醇滑,加了微酸的芒果汁,唔甜,我喜歡這口味

仍有限聚令, 枱與枱之間有膠板隔離

加添了空氣清新機, 更覺安全衛生

set dinner for two 抵食,但壽星
女話有人請食完下午茶, 唔肚餓

燒美國安格斯肉眼扒配黑松露薯蓉

黑松露薯蓉代替飯和意粉, 松露入口芳香,夏日食更覺醒神
另有薄荷醬和蘋果醬提供

燒豬腩肉 鹽味焦糖汁配青蘋果沙律

似中式燒腩肉,大大塊, 皮脆肉厚

伴新鮮蔬菜,可以減去肥膩感, 充分滿足了壽星女食肉獸🥢🍭🍬

法式椰奶凍配芒果汁

• 法式椰奶凍配芒果汁