2019-07-31 205 瀏覽
以往時間好趕又或者完全諗唔到食咩嘅話麥當勞相信都係好多人嘅選擇雖然而家不斷咁樣家家但係超值餐都仍然係最多人唉嘅嘢與此同時唔知道係唔係因為好多人會愛超值餐嘅關係所以每次花園之後其實唔使幾耐就已經會有得食其實只要忙一忙送餐嘅地方會見到有好多超值餐嘅包已經一早整好二薯條不嬲都係會一次過咋一大盤然之後放係保溫等我下便照住等佢冇咁快就凍左而且汽水都通常會針好咗所以其實如果三樣嘢並唔係改咗啲配料嘅話係會覺得唔太好食例如個包其實最好就係要改少少例如多像小醬走生菜走洋蔥走酸瓜呢啲可以令到個包係確保新鮮製造至少可以熱少少之後薯條就通常會係帶走鹽即使未必係最熱但至少可以令到個溫度會再提高汽水其實都冇乜嘢可以挑剔因為只係有氣同唔夠氣嘅分別暫時來講超值餐最好味嘅應該都係板燒雞腿包或者雙層芝士孖寶兩個嘅性質好唔同雙層芝士孖堡就酸酸地帶肉味主要係因為有茄汁同埋酸青瓜令到胃口可以提升相反板燒雞腿包就比較濃啲將都比較heavy啲所以味道會更好不過就會感覺有少少肥

2019-07-29
  • 雙層芝士孖寶