2014-12-28 718 瀏覽
NOV.2014 由於去信德拎野, 又唔想周圍搵野食, 於是朋友是但提議左食哩間.諗住都應該唔會太差o既, 最多咪好似出面d 茶餐廳.睇裝飾好似ok, 係咪? ()1) 朋友仔話食頭兩啖都唔錯, 再食. . . 就覺得麻麻. 可以因為無晒d "薑蔥油", 咁咪變左咩味都無. . . . 2) 哩個. . .. 我一食第一啖. . . 第一個感覺好似係, 名過與實.. . . 看不見特色, 只係用羅宋湯 + D 餸. 感覺就好似食緊隔夜湯撈埋d 通粉一齊食.只係上面加左塊豬扒. . . 無就是這樣. . . . 真係食左幾啖, 食唔落去.
NOV.2014

諗住都應該唔會太差o既, 最多咪好似出面d 茶餐廳.
睇裝飾好似ok, 係咪? (
雞扒撈丁
豬扒蕃茄通
只係上面加左塊豬扒. . . 無就是這樣. . . .

真係食左幾啖, 食唔落去.
題外話/補充資料: 食完好似無食過. . . . 仲要出去再買野食. 伙記好似唔憂做咁, 目無表情. 我錯了. . . 其實哩度專注做國內人, 遊客生意. . . . . . 唉. . . . 雖然係o者. . . 唔該比少少心去做吧.
2014-11-27