2019-10-12 1741 瀏覽
好耐都無打邊爐,今日同朋友黎咗食牛精皇,估估唔到又幾surprise!呢間餐廳其實野食種類都幾多,打邊爐之餘仲有得食刺身等等,揀嘢食都搞到我眼花撩亂。首要推薦大家一定要試下佢嘅象拔蚌刺身,咁啱我哋今日去食有優惠,半條象拔蚌都唔使$200,咁抵梗係要試吓佢啦!象拔蚌超鮮甜,半條份量都好多,入口爽脆而且好新鮮,超級值得食!之後就係主角打邊爐啦,我同朋友叫咗個二人餐,入邊有晒海鮮,丸,餃子等等,當然唔少得牛肉!兩個人份量係啱啱好食到你飽,叫套餐就最方便唔使自己慢慢諗,仲幫你預好埋個份量,唔會眼闊肚窄!佢嘅蝦滑爽口得來蝦肉仲好鮮甜,食得出係新鮮製造。餃子亦都好分量十足,入邊超多餡,皮又夠薄,大大啖咬落去好有口感。重點推介佢嘅牛肉,其中有一款係美國白牛肉,佢外表係白色,只需要淥幾秒就食得,咬落去爽口而且好濃郁嘅牛味,好新奇。另外套餐入邊嘅肥牛亦都係高級牛,有種入口即溶嘅感覺,啱晒鍾意食牛嘅朋友。佢仲有個$88揀3款海鮮嘅優惠,我同朋友就要左蜆同埋鮑魚,海鮮真係超新鮮,拎到上嚟嘅時候啲蜆仲識郁!有得打邊爐食牛又有得食海鮮,仲有埋刺身,每樣食材都好新鮮,鍾意打邊爐嘅朋友一定要食下呢間,一試難忘!

2019-09-11