2012-03-29 64 瀏覽
一直都幾鐘意食Ruby Tuesday既Ribs,洋蔥圈同薯蓉,今次就試試下午茶! Fruit Crepe with Ice Cream因為掛住影相雪糕一直溶XD而Crepe個味好香, 好吸引入面有peach, strawberry, 同吉士加埋cream同jam食好match! good!bacon, sausage+waffle鹹鹹甜甜既配搭, 又幾好味啵呢碟各方面都達到水平, 唔算係太特別或令人深刻既味道beef, portobella mushroom crepe with chips牛肉有點韌, 但味道不錯, 有肉汁!Crepe入面既材料互相配合, 再加上Crepe果種香味, 味道昇華了!仲有Chip食, 一路同朋友傾計, 一路趙下薯片, 好享受三杯都好飲strawberry tea, 果醬加茶既味道mango lemonade, 清新得黎有芒果既甜, 有果肉, 好香oreo milkshake, 推介! 味道相當好而且易入口, 不過要快快飲, 如果飲得慢最後會溶晒就有點漏~上菜服務員有善, 會笑, 好好客! 有親切感! 讚啊!!用中銀卡仲有買一送一優惠下午茶冇令我失望, 仲
今次就試試下午茶!
Fruit Crepe
Fruit Crepe with Ice Cream
因為掛住影相雪糕一直溶XD
而Crepe個味好香, 好吸引
入面有peach, strawberry, 同吉士

加埋cream同jam食好match! good!
Waffle
bacon, sausage+waffle
鹹鹹甜甜既配搭, 又幾好味啵

呢碟各方面都達到水平, 唔算係太特別或令人深刻既味道
Beef Crepe
牛肉有點韌, 但味道不錯, 有肉汁!
仲有Chip食, 一路同朋友傾計, 一路趙下薯片, 好享受
strawberry tea, mango lemonade, oreo milkshake
三杯都好飲

strawberry tea, 果醬加茶既味道

上菜服務員有善, 會笑, 好好客! 有親切感! 讚啊!!
用中銀卡仲有買一送一優惠

下午茶冇令我失望, 仲比左我一個愉快輕鬆又飽左一飽口福既下午!!
2012-03-23
Fruit Crepe