2023-11-24 43 瀏覽
之前行海旁嘅時候見到呢間新開嘅café好有feel, 就叫埋朋友一齊嚟試下首先嚟嘅係餐前嘅麵包 有三款咁多 – 無花果 黑松露同五穀配埋佢嘅garlic butter同 pumpkin bacon醬 好好味D麵包好軟熟 雖然驚會食飽咗但最後都忍唔住食哂Main course 叫咗個炭烤牛骨髓同慢煮和牛面肉意大利闊麵 醬汁係紅酒牛尾個牛骨髓好香口 而且好嫩滑 D油滋喺口腔中散發 好好味意粉同好彈牙同好掛汁 連埋D牛肉同牛骨髓一齊食真係回味無窮!另一個嗌咗北海道帶子意大利飯個香草南瓜忌廉醬好濃郁 南瓜味好出之餘仲好creamyD意大利飯都係粒粒分明 又唔會太淋我就嗌咗杯pineapple passionfruit vodka好靚呀! 好啱用嚟打卡~酒味都夠 又唔會太甜呢度真係好啱約朋友嚟食嘢飲嘢同傾計~入面裝修好靚 好溫暖同cozy 好似時光倒流去咗d外國地道餐廳仔咁

首先嚟嘅係餐前嘅麵包 有三款咁多 – 無花果 黑松露同五穀
D麵包好軟熟 雖然驚會食飽咗但最後都忍唔住食哂

個牛骨髓好香口 而且好嫩滑 D油滋喺口腔中散發 好好味

另一個嗌咗北海道帶子意大利飯
個香草南瓜忌廉醬好濃郁 南瓜味好出之餘仲好creamy
D意大利飯都係粒粒分明 又唔會太淋

好靚呀! 好啱用嚟打卡~
酒味都夠 又唔會太甜

呢度真係好啱約朋友嚟食嘢飲嘢同傾計~