2018-10-09 4365 瀏覽
中環要食個晏都好辛苦。作為小薯的我要同時間競賽,係lunch time限時內食完飯,行到返公司。奈何無book位就好大機會冇位,等又等左大半個鐘,咁炒硬喇。成日都想試呢度的semi buffet lunch,今日上到黎walk in,竟然好彩地有位!雖然上到黎已經突然唔太有期望,但當還左個心願,食一次喇。原本諗住食個buffet bar 加個湯就算,但點知個buffet bar的食物原來選擇好少,即刻要加個pasta。什菌菠菜巴馬臣芝士長通粉比較light ,份量亦比較少,不過好鍾意偏硬身的長通粉,唯菠菜比較油。整體黎講其實buffet bar 質素平平,款式少又毫無驚喜,唯加點的pasta有誠意。如果為buffet bar而來就不建議了。

什菌菠菜巴馬臣芝士長通粉