2018-06-05 79 瀏覽
太耐無食放題喇, 上次經過兆萬留意到有一間日韓放題專門店!已經好想試...終於今次有機會去試一試所以我早一日打電話去訂位!上到去人唔係好多人 , 環境陰暗 , 都幾舒服下 。 全店大部份枱都係用了卡位...我諗呢個都係佢哋嘅賣點👍🏻唔會有人貼人好迫嘅感覺...餐牌有刺身壽司火鍋熟食同埋飲品,因為我哋訂咗所以我哋另外有一張三選一嘅特別紙!上面有得揀生蠔海膽或者韓國雪條!我哋就揀咗海膽!一坐低我哋就即刻畫左張刺身紙!刺身種類多達10幾種🤭一定會回到本!最特別嘅佢竟然有松葉蟹鉗刺身蟹!正 ! 一上枱個款氣勢真係好強勁!刺身都幾新鮮 , 大部份刺身都唔會碎濕濕!好闊佬好大件👍🏻飲品方面有兩大個雪櫃可以自己拎!是採用自助形式的!大約有10幾款仲有啤酒飲添!壽司方面主要都係揀咗幾款卷物....尤其是好鍾意佢嘅神戶和牛卷!話明係日韓放題韓國嘢佢都有唔少㗎!人蔘湯啊韓國牛肋骨等等都有唔少選擇!但係我今次來主要都係想食日本野多啲...所以我就冇專登嗌啦!其實佢哋都有打邊爐嘅!但大熱天氣嘅時候我都唔想打邊爐😂所以我就無視左個張紙啦!另外不得不提佢嘅炸物做得好出色!全部上枱都熱辣辣!而且味道好好食!最鍾意就

另外不得不提佢嘅炸物做得好出色!全部上枱都熱辣辣!而且味道好好食!最鍾意就係韓國炸鮮奶!唔會太甜亦都唔會太流唔係一般嘅炸鮮奶...另外佢哋嘅香蕉天婦羅都係幾特別架!出邊比較少有!

另外服務員嘅態度真係好好好好完全係我估唔到咁好嘅一間放題餐廳!係我哋食緊嘅期間佢定期都會過嚟問吓我哋有冇啲嘢未...可以幫我地追一追!唔會好似其他放題店咁樣不停咁溜單!而且定期會過嚟幫我地換碟收走枱面嘅碟唔會成枱都係!

而且佢哋仲有一個服務好細心!可以問佢哋借充電器啊👍🏻2個鐘頭嘅放題時間啱啱好!食得好飽!唯一就係如果佢哋如果可以有多啲甜品咁就更加好啦!因為佢哋只係得一個唔起眼嘅甜品櫃入邊放咗少量嘅甜品😂對於女仔係有第二個胃來講呢度就差少少!但係呢個價錢呢個質素真係值門票價!