2021-06-30 86 瀏覽
🥞 🥞 🥞 .⛅️朋友介紹呢間餐廳 聽聞啲Pancake好唔錯,梗係要同⛅️嚟試試.望咗個menu好耐都決定唔到食咩 好多都想試 尤其係梳乎厘pancake .夏威夷班戟漢堡配芝士 ($108)法式焦糖梳乎厘班戟 ($128)焙茶牛奶 ($39).夏威夷班戟漢堡配芝士 呢個喺openrice係最多人推薦,而且又有我哋最愛嘅芝士! 班戟漢堡第一層係燒過嘅芝士,之後漢堡,蕃茄同生菜,班戟面仲印住餐廳名。食落感覺係好夾,蕃茄同生菜有種好fresh的感覺,完全唔會溜,好好味😋幼身嘅薯條都炸得好香脆法式焦糖梳乎厘班戟揀咗好耐最後決定試呢個! 一上枱個pancake好動感,郁下郁下,賣相勁靚,隻色勁sharp ,睇見都覺得好吸引🤪面層係薄薄的燒焦咗嘅焦糖,脆卜卜。Pancake口感唔算非常空氣感,有啲啲實在,唔會好似無食過咁,啲醬又唔會好甜同溜,好好味焙茶牛奶第一啖先試面層嘅泡,勁濃嘅焙茶味,正!☕️香濃,絕對唔會苦,牛奶味都好出,唔會比焙茶味遮蓋餐廳座位唔多,枱與枱之間好有空間感,坐得好闊落,好舒服.侍應好窩心,比左每人兩份餐具🍴,分別食甜食🍰同咸食.好想去試埋其他口味,pizza都想試🤣P.S.真係
🥞 🥞 🥞
夏威夷班戟漢堡配芝士 ($108)
法式焦糖梳乎厘班戟 ($128)
焙茶牛奶 ($39)
夏威夷班戟漢堡配芝士

法式焦糖梳乎厘班戟

焙茶牛奶

餐廳座位唔多,枱與枱之間好有空間感,坐得好闊落,好舒服
侍應好窩心,比左每人兩份餐具🍴,分別食甜食🍰同咸食
好想去試埋其他口味,pizza都想試🤣

P.S.真係好動感 彈下彈下

2021-06-09