一直都想係旺角搵間舒服嘅cafe坐,估唔到係女人街都有一間, 店面有個好大個嘅窮字,啱晒我呢d窮L店內面積比想像中大, 仲有兩層,上層有塌塌米位,多人黎食都可以坐得好舒服,仲可以book定位。餐廳都有唔少打卡位,啱晒黎歎咖啡同打卡日式蟹膏.三文魚籽.帶子.明太子手捲粉 $158第一次食咁長嘅手捲粉,手捲粉口感較煙韌,好有咬口同好掛汁。帶子焦得好金黃,仲有兩隻蟹鉗。醬汁係明太子醬,撈左三文魚籽同蟹籽,較有層次,蟹膏味好香濃。手捲粉捲滿左汁好濃厚,食食下超飽肚不是飲品。凍檸茶 $78係茶味心太軟配上檸檬雪葩。心太軟茶味好香, 入面嘅熔岩漿比較甜,但同埋檸檬雪葩一齊食好夾好清新。好鍾意個檸檬雪葩酸酸甜甜,下面仲有d粒粒餅乾碎增加左口感。係好出色嘅甜品Dirty $44層次夠分明,濃郁嘅咖啡配上冰凍嘅鮮奶,冷熱感覺嘅交集做得不錯焙茶鮮奶 $48拉花精緻,鮮奶滑溜,奶味比較重嘅焙茶鮮奶

日式蟹膏.三文魚籽.帶子.明太子手捲粉 $158
第一次食咁長嘅手捲粉,手捲粉口感較煙韌,好有咬口同好掛汁。
日式蟹膏.三文魚籽.帶子.明太子手捲粉

帶子焦得好金黃,仲有兩隻蟹鉗。

不是飲品。凍檸茶 $78

Dirty $44
Dirty

焙茶鮮奶 $48
拉花精緻,鮮奶滑溜,奶味比較重嘅焙茶鮮奶

日式蟹膏.三文魚籽.帶子.明太子手捲粉
Dirty