2014-09-13 435 瀏覽
好耐冇寫過食評,今次有咩值得我要寫返篇野呢?是咁的,呢檔野都陪伴唔少學生哥成長,價錢又相宜,除左樓下燒味飯,冇幾多間做午餐可以低過$30~你話食物質素,坦白講就好一般,焗飯永遠唔似焗飯,叫阿華田呢類落粉的飲品永遠淡過咩咁~坐位永遠都係咁迫~伙記又粗聲粗氣的~話雖說回頭,呢檔野由朝到下午茶都好鬼多人,正正就因為夠平,同埋街坊街里都咁多年,總儲落不了熟客。今次下午茶叫左個炸魚柳搭拉麵,分上的。連凍飲廿四蚊仲想點。期間聽到d食客唔多likey,嫌迫嫌杯野冇味,又話要老細要改善云云,呢檔野就黎比領滙收返,揸數位大嬸就有態度喇:「就執笠,唔改架喇!」講返個炸魚柳,大大件抵囉; 個拉麵冇咩特別,唔通係手打咩~宜家香港地太多怪獸,一種係租金怪,殺雞取卵,不知殺了幾多老店; 另一種係食客怪,口味刁得愈來愈離譜,去間餐廳仔就要貴賓享受,咁去大酒店丫笨! 順帶一提,檔野執笠前清倉,新杯具跳樓價發售,路過可以昅昅。
好耐冇寫過食評,今次有咩值得我要寫返篇野呢?

順帶一提,檔野執笠前清倉,新杯具跳樓價發售,路過可以昅昅。
2014-09-13
5 分鐘 (堂食)