預早打電話嚟訂咗帝苑享負盛名咁多年嘅芒果拿破侖嚟慶祝生日,一入到舖頭,等咗陣先有個男店員(Man Tai)幾乎係喝嘅聲氣問”電話訂定網上訂呀?””電話幾多號呀?”攞個蛋糕無啦啦都俾人喝,其實已經覺得好離譜,之後轉咗另一個女店員(Tammy Tsang)同我地check個芒果拿破侖,個態度都係好似欠咗佢咁,綁好個蛋糕,指指個cashier,又係一句喝落嚟, “呢邊攞蛋糕”,我真係反晒白眼,我輪米咩而家!仲要想想快快手送走個客,隊個蛋糕俾我話多謝晒,但其實我係未俾錢佢又唔知,要我提佢先知,你公司真係多得你地班咁倒米嘅員工唔少!跟住到個芒果拿破侖,係極度失望,我同屋企人同朋友咁多年嚟都食過唔少次,未食過咁差嘅,啲酥皮好硬好實,切都切唔開,酥皮係要鬆脆架!啲custard得個溜字,口感好實,完全唔係以前食開咁,我地全部人都一致係呢三個字‘好難食’!同埋啲芒果好似舖到好多好滿,但其實每片都切到好薄,完全食唔到芒果嘅口感同味道!帝苑嘅芒果拿破侖享負盛名咁多年,好多人都食咗好多年,但而家無論餅房嘅出品質素同員工態度都咁差,係欺騙顧客嘅金錢同感情,唔會再幫襯!
芒果拿破侖
芒果拿破侖