2020-03-20 40 瀏覽
今日黎左一間好有氣氛既工廈覓食,餐廳好大呀!而家d 位都好寬敞,坐得舒服!另外我好中意佢既燈飾,有點夢幻的感覺haha餐包好鬆軟, 好香!叫左兩樣小食,第一樣焗芝士煙肉大蘑菇,芝士煙肉最佳配搭,蘑菇香味都幾出,不錯!炸意大利芝士條我中意呢個小食,因為我中意食芝士,大家記得點埋佢個醬食,會更好味。Parma Ham Pizza 🍕 薄底pizza, parma ham 加火箭菜,我至愛既組合,parma ham有好多,食極都仲有,我地2個人真係食唔哂,大家要約多個fd 黎食先得,haha日本鹿兒兒黑豚肉有意外驚喜呀!無諗過d 肉咁香,而且軟硬度適中,唔會煮得過老,高質豚肉呀!蘋果撻大大舊蘋果pie, 整得脆脆的,好味!特意叫店員寫埋happy birthday, 為朋友慶生,唔駛加錢架💕💕🙈餐廳仲有玩桌球既地方,但我地唔識玩,太可惜了haha

餐包好鬆軟, 好香!

炸意大利芝士條

Parma Ham Pizza 🍕

日本鹿兒兒黑豚肉

蘋果撻

餐廳仲有玩桌球既地方,但我地唔識玩,太可惜了haha
  • 意大利巴馬火腿野菌薄餅
  • 餐包