餐廳: 美味廚
優惠: 食飯都有得賺里數? 仲唔即刻訂枱?
條款及細則:
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束
2020-05-22 3574 瀏覽
我覺得呢個餐廳絕對係改錯名😂😂佢個名係似茶餐廳 但係其實佢係一間樓上食小菜嘅舖頭 而且個環境都幾靚 坐得幾闊落😎我哋都係經過見到佢午市有七折 先同同事一齊試吓點知都幾驚喜 都唔錯🤤·魚香茄子煲 $98佢午市係所有小菜都會跟湯 白飯同埋甜品 都幾豐富 個湯係真係飲得出係老火湯 冇乜味精超級真材實料 而且佢入邊舊肉雖然細細舊但係都唔幾好味😋佢個魚香茄子煲 我就覺得調味係香既 茄子個質感都做得幾好 不過個調味就好似稍為單調左少少🍆之後我哋嗰日個糖水係紅豆沙 做得超級出色 就算我食到超飽 我都食咗大半碗🤣佢係煲得好淋 而且超多紅豆 超綿🤤🤤·#rbyeat#rby港式 #rby中菜#rby灣仔·📍灣仔灣仔道165至171號樂基中心5樓
魚香茄子煲 $98
魚香茄子煲