2020-10-21 1593 瀏覽
適逢我朋友今個月生日咁梗係要帶佢去食好嘢慶祝吓啦!佢就交咗比我發板不過佢指定要食放題咁我就上網搵到呢一間礙於銅鑼灣廣場二期嘅滿屋日本料理非常之方便,地鐵站行過5分鐘就到啦呢間餐廳係全層嘅所以都好大嘅空間感坐得都幾舒服一入到黎梗係要睇吓有啲咩好食啦呢度嘅選擇都幾多基本上有嘅你都會搵到唔少得梗係要試吓呢度嘅刺身啦!我哋嗌左三文魚油甘魚大隻蝦帶子等等全部都好新鮮!不得不讚呢度嘅帶子真係好正好甜好口好大粒絕對唔孤寒另外我哋啱啱嗌左唔少嘅壽司有我最鍾意食嘅左口魚啊呢度嘅壽司嘅質素我覺得好食過其他連鎖嘅多多聲!當然我哋都唔少得又叫到一啲牛舌燒雞肉同埋一啲熟食基本上質素都叫做唔錯另外我哋都有叫到花膠同埋燕窩燉蛋估唔到呢一個價錢都可以食到花膠同埋燕窩而每一台每一位客人都可以享有一杯雪糕佢仲有三個著名品牌可以比大家選擇非常貼心另外都要同大家講吓出邊係會有一啲熟食區可以自己去攞嘅亦都有一啲凍海鮮🦞當然唔少得甜品同埋大量嘅飲品啦所以我覺得呢一個價錢可以食到咁多高質素嘅嘢食係性價比好高嘅
適逢我朋友今個月生日咁梗係要帶佢去食好嘢慶祝吓啦!
非常之方便,地鐵站行過5分鐘就到啦
呢間餐廳係全層嘅所以都好大嘅空間感
坐得都幾舒服

唔少得梗係要試吓呢度嘅刺身啦!

另外我哋啱啱嗌左唔少嘅壽司

有我最鍾意食嘅左口魚啊

呢度嘅壽司嘅質素我覺得好食過其他連鎖嘅多多聲!
當然我哋都唔少得又叫到一啲牛舌燒雞肉同埋一啲熟食
基本上質素都叫做唔錯