2021-10-22 385 瀏覽
突然好想去鋸扒,係長沙灣搵到呢間餐廳,一於上去食下!一望見餐牌就覺得好吸引,好多款扒類,而且價錢超實惠,大多唔過百,非常大眾化!▪️牛柳 🥩份量好夠,牛柳有兩大件,又厚身,雖然好厚身但肉質都腍,好容易就切開到!牛肉味算濃,肉質幾嫩!鐵板食寧舍好味,侍應倒醬汁上去時聽到炸炸聲,點左蒜蓉汁,有一堆蒜蓉粒俾埋,夠晒重口味!而鐵板上仲有好多配菜,翠玉瓜、甘荀、粟米粒、車厘茄,真係好豐富!▪️美式什扒🐂🐖🐓男友叫左什扒,牛扒、豬扒、炸雞翼、脆皮腸,煙肉有齊!食肉獸必點!豬扒好厚切,口感紮實!雞翼係生炸,勁好味!黑椒汁味道濃,用嚟撈意粉食好惹味!🆙升級套餐只需加$22,必須要加,價錢包括有:餐湯、白飯/意粉/薯條、牛油餐包、餐飲同甜品(雪糕或啫喱),超抵食!餐湯超足料;雪糕係Coco Berry!▪️芝士漢堡包🍔另外仲點左漢堡包食,估唔到咁大個!塊漢堡肉勁大塊,又juicy!芝士勁香,中間仲夾住蕃茄同沙律菜,個包有烘過,咬落有少少脆嘅口感,非常正!好滿足~

▪️牛柳 🥩
牛柳