呢間港式漢堡好出名,之前特登去左2次都撞正冇開,終於比我第三次去嘅時候買到~一黎當然就要買佢個招牌巨無霸同好出名嘅椒鹽燒賣啦!至於飲品方面,見到有個叫菠蘿士多啤梨梳打,覺得好新奇就叫左黎試下當時去到都係開左舖半個鐘左右,但都已經有4個人排我前面,都真係好受歡迎!等左大約3個字之後,新鮮滾熱辣嘅食物就到齊喇但由於添福只係做外賣,所以我同男朋友拎左d野去對面球場d看枱橩度食。個添福招牌巨無霸一咬落去覺得好重黑椒牛肉味,d菜又好fresh,加埋一齊唔會覺得好膩或者好濟。我好中意就係添福有加左d洋蔥粒落去個牛扒度,令到個burger好惹味。2分鐘已經成個漢堡都消滅左惹味多汁添福招牌巨無霸之後就到椒鹽燒賣,呢個真係不得不推我以前食過第二度嘅炸燒賣,覺得真係好難食,搞到我對呢樣小食有陰影。但呢個椒鹽燒賣真係好好食,個皮係脆,但d魚蓉仲係淋得黎有彈性,加埋椒鹽味真係冇得頂外脆內軟有彈性椒鹽燒賣d食物真係幾好食,不過個飲品就有少少失望。可能係因為我期望會係新鮮水果打出黎,但原來係菠蘿味梳打溝士多啤梨味甜醬其實就唔難飲,不過因為同期望有d落差就會扣左少少分。整體而言,我覺得呢間真係平民天堂,食物款式都算

等左大約3個字之後,新鮮滾熱辣嘅食物就到齊喇

2分鐘已經成個漢堡都消滅左

惹味多汁添福招牌巨無霸

之後就到椒鹽燒賣,呢個真係不得不推

椒鹽燒賣
外脆內軟有彈性椒鹽燒賣

d食物真係幾好食,不過個飲品就有少少失望。

其實就唔難飲,不過因為同期望有d落差就會扣左少少分。

整體而言,我覺得呢間真係平民天堂,食物款式都算多之餘,價錢真係好抵。
一定會再黎支持!
菠蘿士多啤梨梳打
2020-03-01
10 分鐘 (外賣自取)
椒鹽燒賣