2018-04-08 1349 瀏覽
補番個Happy Friday Lunch系列! Team lunch farewell出事,人多關係,要不飲茶,西餐都必定選Mark One,貪可以包到房。午餐價錢,西餐廳黎講,Mark One算係平民價錢,但會食到好東西,仲要係夠飽!今日Set lunch 有豬扒、牛眼扒、羊架等等,但我都係揀至愛三文魚扒,因為營養價值高💯。Set lunch 包餐湯、餐包&飲品。 呢度餐湯都飲得出係自己淆製而成,非罐頭湯。香煎三文魚扒($108)三文魚夠大份,而且食到魚腩gei位置,食落好rich感覺,同事試左啖都話好味。另外有青瓜做配菜,似用少少油煮熱,再放響三文魚底下,吸哂三文魚油,又香又開胃。餐可以選薯菜/飯,我選擇左飯🍚

補番個Happy Friday Lunch系列!

香煎三文魚

香煎三文魚扒($108)
2018-04-06
香煎三文魚