2016-12-30 2510 瀏覽
個FD話見到有間晚市平食火鍋想約我去試,走左去鼎豐火鍋台式料理到食埋先返屋企,因為晏入座,所以價錢都超抵,但就有限時,不過個半鐘乜都夠晒! 呢度係自助式自己夾食物,所以我地都係每樣夾少少試下先,好食再反兜,呢度邊爐食物款式唔算多,但食物種類都ok,又有甜品,糕點,仲有飯,同麵!一黎即夾肥牛,都唔錯肥瘦比例適中,又有牛味! 湯底清清地,甜甜地岩晒打邊爐! 魚皮炸得都幾脆卜卜,鹹鹹地! 黑蚊蚊既墨汁丸唔係個個鍾意食,但呢度既墨汁丸都唔錯好彈牙同墨汁味都幾濃烈! 其他丸類都不過不失,一樣好彈牙爽口! 好彩我最愛既生根呢度都有,拾兩下就食得! 蔬菜都洗得好乾淨,我地夾左d金菇,都幾新鮮好味!飲埋汽水,已經飽晒!
飲埋汽水,已經飽晒!