2012-01-16 601 瀏覽
星期五晚同女友去左黃大仙附近探人, 夜晚去呢度睇下有咩食, 上openrice見到有呢間, 一於試試!到達時大約係晚上八點幾, 門口都企滿人, 心諗有排等, 好大可能要轉地方, 點知一攞左票, 等一陣就有位, 仲要係卡位, 不過當晚可能係做節的關係, 成間店都係人, 都幾嘈, 不過地方都仲係幾乾淨, 而且侍應又跟得幾貼, 又有禮貌, 真係要讚我地叫左------------------->五香牛展 - 牛展都幾腍, 幾入味, 好香的五香味, 腌得好好味, 份量又夠! $28抵食!豆豉鯪魚炒油蜜菜 - 菜好新鮮, 爽口, 炒得好夠火喉, 不過 豆豉鯪魚就少左D........秘汁煎釀豆腐 - 個汁少少咸好香好惹味, 豆腐個面都煎得好脆, 而裡面仲係好滑, 不過釀果舊肉就細到呢------->一毫子都大過佢!砵仔蒸飯 - 又煮得好好WOR, 一粒粒的飯, 唔似好多食店落得太多水!呢個品牌的食店一向都係抵食而味道不錯的!

我地叫左------------------->
五香牛展
豆豉鯪魚炒油蜜菜
秘汁煎釀豆腐
砵仔蒸飯

呢個品牌的食店一向都係抵食而味道不錯的!
2012-01-13
五香牛展