2018-04-25 1176 瀏覽
話說喺旺角行街行到攰,見到出面一大堆人喺度派傳單,都唔知邊間好食,求其撞手神揀咗間叫做吉壽。見到佢宣傳單張好似同大瀛喜嗰啲有關聯,不過睇價錢有冇佢哋咁貴講返餐廳,一入去環境好闊落,冇平時食放題嗰啲逼夾感。任食方面,有成差唔多四五個飲品櫃,見過嘅放題來講佢都算多選擇;仲有乳酪雪糕😍,中華沙律八爪魚螺肉嗰啲前菜都有齊,都算唔話得啦。Menu方面,其實間間放題都係食差唔多野,刺身佢都算齊,但係如果有埋天使蝦就完美喇。炸物啊榴槤炸彈香芋丸天婦羅嗰啲都齊,牛舌羊架都有。唯一美中不足嘅係甜品唔係選擇太多,唔見macaroon個d. 但佢價錢又唔係太貴算係咁啦。食物啦,刺身算OK新鮮,榴槤炸彈榴槤味都鮮,但如果再濃啲就好啦。你問我邊樣最好食,我都答唔到你,因為佢平均都做得唔錯,但有冇話特別令人印象深刻好出眾嘅食品,可能要讚嘅就係佢嘅牛柳粒,可以做到入口即溶,一般嘅小食來講佢都算幾用心機整。總結來講,依間野價錢平,食物平均水準OK ,去開旺角站附近可以唔使點用腦走入依間度食🤣

一般嘅小食來講佢都算幾用心機整。

2018-04-24