2019-10-17
最近發現咗間台式餐廳,喺朗豪坊入面,坐位舒適闊落,裝修設計簡約年青,但價錢竟然係街坊價!我同朋友叫咗一大堆食物,但都只係三百幾蚊咋,真係食到飽到唔郁得牛腱心,即係牛展,好大塊,好厚麵底有得揀關廟麵、米粉、刀削麵,未食過關廟麵所以試下,都唔錯,另外湯底都好清鹽酥雞滷肉飯,味道好正,不過肉太多有越食越膩嘅感覺😂老闆太有良心啦,可唔可以放多啲菜,放少啲肉?花枝丸,椒鹽味道,ok芝士肉鬆雞蛋手抓餅,一開始食有少少甜甜地,但食食下係咸嘅,同樣餡料太多,肉鬆可以放少啲😂老闆肉鬆唔洗錢咩?手撕鹽水雞,唔錯成餐飯我最最最滿意係哩兩杯,左邊脆脆布丁歐蕾奶茶,超~好飲;右邊鴉片黑糖波波鮮奶,都好正!總括來講,所有野食都唔錯,不過就有少少偏咸同偏多肉,適合肉食性同重口味嘅朋友,另外飲品超正,我下次仲要試埋其他先得!
牛腱心,即係牛展,好大塊,好厚
花枝丸,椒鹽味道,ok
手撕鹽水雞,唔錯
成餐飯我最最最滿意係哩兩杯,
左邊脆脆布丁歐蕾奶茶,超~好飲;
右邊鴉片黑糖波波鮮奶,都好正!