2020-01-14 483 瀏覽
今次嗌左中size醬油味嘅皇帝雞 再加$5要左三舊年糕😚中size份量都好多 一大兜🤤佢原本都會配埋三舊年糕🙈所以唔加錢都有得食🤣-唔講啲野食住 想讚下老闆娘真係好好人 可能韓國人係nice啲🥰我企喺到諗左好耐要咩味好 問佢有冇得mix味佢話冇不過可以比我試🤤試左甜辣味 唔想太辣 可以接受到!不過我唔太食得辣同埋佢冇乜甜味所以就揀左醬油味😝-啲雞係一早炸好🥴你落完order就會幫你加番熱佢☹️所以要有心理準備佢係唔脆嘅🤣不過啲雞嘅肉質好滑😋切細細粒 可以一啖一舊❣️個醬鹹鹹地甜甜地 每一舊雞都炒得好均勻 痴滿晒醬👍🏻自己食晒一兜都唔會好濟🤤但係佢啲年糕就太過淋 冇乜口感🙈唔建議加錢嗌~-其實黎呢度食都係貪佢夠抵食😂所以如果你係想食炸雞 你會好失望~如果係想食炒雞嘅話就好推薦呢間!💓