2019-08-14 1045 瀏覽
早知想食鐵板燒 於是就揾到呢間有大量好評的s2試下~一坐低侍應就會奉上茶 入邊浸住青橄欖 味道微甘清香 我同朋友就叫左澳州薄燒牛肉北海道二本蟹爪同海膽焗完隻龍蝦🦞北海道帆立貝海鮮套餐 兩個套餐分別有十道菜~頭先我地試左前菜 胡麻沙律同埋刺身 沙律醬汁濃郁 刺身都幾新鮮 其中三文魚特別彈牙👍🏼之後就梗係食主菜啦 帆立貝好香牛油 煮得啱啱好 吾會un 和牛漢堡夾住流心芝士 十分有驚喜🤤 薄燒和牛我地叫左3成熟 入面夾住京蔥同炸蒜 味道好香濃!另外銀雪魚配埋甜甜的西京醬好好味 脆皮鰻魚十分彈牙好爽 配埋醬汁無咁乾 龍蝦肉上好有多芝士 好多肉汁 新鮮彈牙 跟住就係主菜 我地就叫左黑松露炒飯 一個揀左野菜 另一個就揀雜菇share食 黑松露炒飯真係好足料 見到好多粒黑松露 好香 加埋蛋真係一流 飯粒乾爽 雖然我地好飽 但都忍吾到食左好多 雜菇充滿牛油香味 食埋野菜減下油膩啱啱好 之後侍應就奉上了花膠蜆湯和甜品 cream puff 當晚都滿座 full booking 可見生意都幾好 呢餐真係好飽 嚟食之前記得留肚啊😂😂
早知想食鐵板燒 於是就揾到呢間有大量好評的s2試下~

一坐低侍應就會奉上茶 入邊浸住青橄欖 味道微甘清香

我同朋友就叫左澳州薄燒牛肉北海道二本蟹爪同海膽焗完隻龍蝦🦞北海道帆立貝海鮮套餐 [一人前] 兩個套餐分別有十道菜~

呢餐真係好飽 嚟食之前記得留肚啊😂😂

• A5和牛薄燒