幾年前幫襯過尖沙咀店,個陣舖頭仲細細間🙈今次再食已經搬左去大舖,坐得舒服好多呢😁呢間本土嘅漢堡快餐店,漢堡嘅選擇好多,可以食牛/雞/海鮮/羊同素都得,連小食都好味👍🏻🔸烤菇芝士牛堡(HK$57)烤烘過嘅包偏脆身,牛肉咬落好juicy,烤菇大大個而且好香,配埋融融地嘅芝士一齊食超級滿足呀🤩仲夾住烤洋蔥、番茄、生菜,食落唔會咁油膩🍔🔸黑松露芝士牛堡(HK$52)一打開個包見到好多嘅黑松露醬😍不過連埋牛肉芝士個啲一啖咬落去,黑松露味都唔算超濃郁,但呢個價錢已經好物超所值啦🐮🔸套餐(小食+飲品)(+HK$16)🔸炸燒賣見到好多人推介呢個小食係必叫,食落都真係幾match呀😙外層脆卜卜,入面就煙煙韌韌,炸得啱啱好呢😎🔸番薯條薯條食得多,就試下呢個番薯條啦😊比起平時嘅薯條質地較淋,一食就有陣陣嘅番薯甜味,不過食到後來會覺得有少少膩~
烤菇芝士牛堡

🔸烤菇芝士牛堡(HK$57)
黑松露芝士牛堡

🔸黑松露芝士牛堡(HK$52)
炸燒賣

🔸套餐(小食+飲品)(+HK$16)
🔸炸燒賣
蕃薯條