2017-06-09 512 瀏覽
考試時間早放學,仍然趕到早餐,平時都係晚飯先食和亭,最愛這裡的鍋燒烏冬,曾經出過一個雞鍋都好好味,好似用鹽粷醃過一樣,肉夠入味而且煮久了都仍然淋滑,但好似好耐無再見到有呢個餐⋯而今次係我第一次食和亭嘅早餐,感覺幾抵食,早餐仲可以無限添飲添!叫咗兩份早餐,埋單才$63!和風义燒玉子麵👇🏻和風义燒,只有一片,但味道不錯,亦算淋,$30有麵,有半隻蛋,一片日式义燒同紫菜,還有任飲,仲想點?照燒雞煙火腿烏冬👇🏻雞扒也不細,味道也不錯,就是肉質有點乾,不夠juicy...烏冬,我就是喜歡晚上來吃這裡的鍋燒烏冬,因為能一直熱著吃⋯作為媽媽,要一邊吃,一邊照顧小孩來說,能吃熱食是有多麼幸福,你們懂的!食物質素,我當然覺得晚餐食物質素比較高啦!但若以早餐來說,這裡亦算不錯,價錢平,環境舒適,無限添飲更是適合相約知己來hea坐
和風义燒玉子麵👇🏻
照燒雞煙火腿烏冬👇🏻