2018-02-23 2963 瀏覽
生日五蛋既第二隻蛋, 文華扒房👅食物:❤❤❤個人覺得上年好啲,起碼有餐比我Order,唔洗我諗,我對上果次嚟係上年1月,朋友同我慶生無諗去邊好就嚟番呢間😂😂個人嚟講佢哋龍蝦湯進步咗,無咁咸而且唔會得個“傑”字,幾好味。煙三文魚好食,不過份量少過上次,切得好薄,得4,5塊,唔夠喉。個兩塊牛扒有啲膩,特別係大啲果封,雖然味道幾好,但太油膩,食咗三分二食唔落。。。甜品幾好既,藍莓芝士我都鍾意,不過個芝士同芝士撻啲味一模一樣。。無乜驚喜。。橙Mossee都OK不過感覺有啲肥。。其他。。。麻麻。。無特別驚喜既野。份量:❤❤❤❤❤好飽,份量非常之夠,其實另外有叫Side dish,一份菠菜一份薯蓉,不過賣相唔係特別靚,無影。環境:❤❤❤❤靚,舒服,不過燈光麻麻,暗得嚟上面枝射燈唔知Setting問題定點,對眼有啲攰。抵食:❤一般,某啲野份量可以少啲,有啲可以整得無咁膩,某啲份量又應該多番少少。服務:❤❤❤❤可以,不過我覺得差過上年,服務生明顯少咗,通常呢類餐廳你未舉手已經有人望到,我見多數一個服務生指定招呼邊枱咁,但我想加啲熱水,望好耐都唔覺有人望到我。。唔知係咪咁所以得一粒星。。
生日五蛋既第二隻蛋, 文華扒房👅
食物:❤❤❤
其他。。。麻麻。。無特別驚喜既野。
份量:❤❤❤❤❤
環境:❤❤❤❤