2019-07-11 696 瀏覽
平時上網都見有唔少人post過呢到既布丁燒,評價都唔錯,所以都心思思想試左好耐!!呢日出開黎搵朋友,就決定先黎回一回呢隻鹿仔先呢度既布丁燒全部都係均一價,HKd$38一份本身想試呢度既皇牌之一:“椰爺布丁燒”,可惜我黎到既時侯已經沽清所以我就轉移目標,要左個期間限定既“Bailey布丁燒”,呢個都係淨返最後一個炸店員好貼心,專登俾我打完卡先再將我個布丁脱模再打多兩張卡個布丁燒做得好出色,焦糖既香甜,加上Bailey既奶香同酒香,與底層既cheesecake base好夾,質感細滑,香而不膩!!!本身只係諗住食一件,但食完都係唔夠喉,即刻追加一份“鐵觀音布丁燒”先得!!!鐵觀音既茶味突出,絕無過甜,布丁質感依舊順滑,估唔唔到鐵觀音既清香同布丁燒既蛋香同焦糖味係可以咁夾-下次要同埋朋友一齊黎,試多幾款口味先得!!!!!

呢日出開黎搵朋友,就決定先黎回一回呢隻鹿仔先

呢度既布丁燒全部都係均一價,HKd$38一份

店員好貼心,專登俾我打完卡先再將我個布丁脱模再打多兩張卡

下次要同埋朋友一齊黎,試多幾款口味先得!!!!!

• Bailey布丁燒