2015-08-31 1236 瀏覽
同朋友耐冇見, 想搵個大家都方便, 又可以傾計傾耐D 既地方, 真係唔易有朋友推介呢間, CWB MTR 一出就係, 幾方便, 打得邊爐多, 都想轉下其他一入黎環境舒服,燈光較暗幾有情調, 其實幾岩情侶黎, 可惜我地幾條麻甩佬 一黎就整個SALAD 先, 蟹籽少左DD, 不過D 菜好新鮮, 真係索索聲, 清甜, 開胃醒神, 食咁多肉前, 食呢個好岩之後就刺身船,放得好靚, 整體都幾新鮮, 最好係帶子, 甜蝦, 無得輸因為我唔食三文魚, 所以唔知咩味, 不過聽朋友講都水準之上牛肉其實好多款揀, 我平時少食, WAITER 介紹完我都唔太記得, 不過真係好食, 本身肉味夠, 唔似韓燒個D 要醃定先, 輕輕燒幾下, D 油脂分解, 香到不得了, 就咁食 OR 點少少SOURCE 已經好正最記得係牛舌, 爽口, 不過唔可以燒得耐, 一耐就會(銀), 所以要睇住黎燒, 我都失敗左塊先拎到個時間不過真係一定要叫, 無得唔試海鮮我就普通, 所以都冇點食, 但南瓜有驚喜, 燒黎食又另一番風味, 香, 甜, 鐘意南瓜必食炸物平時我都鐘意食蝦, 不過呢碟冇, 甜薯同蠔又係正皮脆, 內軟, 新鮮, 香口野,

蟹籽SALAD
刺身拼盤

因為我唔食三文魚, 所以唔知咩味, 不過聽朋友講都水準之上
牛拼盤
少少海鮮

不過真係一定要叫, 無得唔試

炸物拼盤
炸物平時我都鐘意食蝦, 不過呢碟冇, 甜薯同蠔又係正
皮脆, 內軟, 新鮮, 香口野, 除非你生FLY 滋啦, 唔係好難忍
Movenpick
甜品, 名牌MOVENPICK 雪糕
價回票價之選, 呢個牌子, 自己去超市睇下幾錢

香, 唔會太甜, 同普通牌子雪糕無得比, 不過你唔好諗住任食, 一人一杯GA JA
完美結局啦
蟹籽SALAD