2024-03-21 400 瀏覽
雖然Cafe位於水車館街的巷子裏,但附近交通也很方便。坐位唔多,但枱與枱之間空間夠坐得舒服,仲有樓梯可以上一層。老闆娘好親切友善,店員也很有禮,感覺很溫馨有少少Home feel 💕午餐包黑咖啡/ 茶,也可以補錢叫其他飲品。✨主菜:✨🧡香辣欖油鮮茄海蝦扁意粉🧡海蝦有5 隻咁多肉質爽口彈牙,用橄欖油炒香過的意粉吃起來帶微微的辣。🧡鮮菠菜蟹肉蕃茄醬寬條麵🧡蟹肉份量好多,還有我好喜歡吃的菠菜,蕃茄醬汁酸甜適中,寬條麵質也煮得剛好,每條麵都掛滿汁,食落去好豐富。✨Drinks:✨🔹榛子鮮奶咖啡 ☕️🔹黑咖啡 ☕️**套餐附送的黑咖啡仲可以免費添飲**✨甜品:✨💛提拉米蘇牛角窩夫配雪糕💛甜品上枱先知原來呢個提拉米蘇係好似意式甜品Affogato 咁,Espresso 濃縮咖啡+雪糕 一齊食冰火交融,感受到甜苦平衡的味道,牛角窩夫焗得好香好脆。老闆娘真係好親切友善,會同客人傾下計,又問下我地啲食物啱唔啱口味,要唔要添飲咖啡。呢度食物真的不錯,價錢也合理,值得再來。

午餐包黑咖啡/ 茶,也可以補錢叫其他飲品。

✨主菜:✨
🧡香辣欖油鮮茄海蝦扁意粉🧡