2018-02-18 439 瀏覽
新年初三赤口 無諗過真係會同人鬧交去到九龍城 間間泰國菜都好多人食 得依間唔洗等位 所以入去食 點知咁就出事我地兩個人坐低 叫左龍眼冰 黃咖哩蟶子同蒜茸包 等左大半個鐘都未有野食 後面張枱遲過我地入位都已經食緊野好耐 見唔對路就問個侍應係咪漏單啦 佢就幫我地入去廚房跟 之後等多大約15分鐘等有野食黎 但個蒜茸包係淋嘅 好似完全無焗過咁 隔離張張枱食緊果d蒜茸包都係脆嘅 我叫返果個侍應 佢完全唔應我 當睇我唔到 咁我就叫另一個侍應 問佢點解個蒜茸包會咁樣 另一個侍應話張枱唔係佢負責跟 佢幫我叫返一開始幫我地落單果個侍應 佢態度極惡劣 話我地因為叫得小野 所以要等咁耐 因為我杯野飲仲未到 咁我問佢知唔知我仲有杯野飲未黎 記唔記得我落左d咩野野飲 佢話佢唔知 咁即係佢成張單漏晒 依間野真係無下次 唔怪得知唔洗等位
新年初三赤口 無諗過真係會同人鬧交

見唔對路就問個侍應係咪漏單啦