2013-05-04 176 瀏覽
星期一因工作關係經過呢一帶、看見店舖名幾特別、加上裝修懷舊、、於是進去試一試!一入到去、感覺好像從前的白宮冰室、打開餐牌、嘩、、款式好多、仲好吸引、於是我點了一個特餐、一碗沙嗲牛肉麵配火腿炒蛋牛油多士、加多一杯熱奶茶!!牛肉一啲都唔韌、炒蛋好滑、正、想不到杯奶茶、有意想不到的效果、放落枱已經聞茶香、夠滑夠香又夠茶味!茶與奶的比例配合得剛好!既然好食當然要介紹朋友試下喇、、但可惜今日帶埋同事黎試、、但差別太大了、嘢食等得太耐、出到黎嘅效果同對上一次食嘅差太遠了、、奶茶完全冇茶味、奶又太多了、、而個公仔麵係未完全熟得哂!炒蛋太熟還有一點點黑色的!多士烘得過火了、、今次完全失望了、、想不到幾天的差別是可以這麼大、、埋單走的時候、、我發現原來是換了水吧師父!!同事說、如果下次再食便要看看是那一位師父了、
同事說、如果下次再食便要看看是那一位師父了、
2013-05-03