2019-10-08 827 瀏覽
[📍香港篇🇭🇰] 未來經典漢堡[📍Hong Kong🇭🇰] Beyond Classic喺香港專食Burger既唔多,因為一個Burger都要差不多過百蚊,唔係個個願意俾百幾蚊食個包架嘛🙊🙊不過今次推介呢個Burger係為素食人士而設!有Beyond Meat 既零動物成份漢堡扒、素芝士配醃紅葉頭、蕃茄、酸瓜同純素軟包,再淋上秘製蛋黃醬。放入口完全唔膩既Burger我搵到喇❤❤平時一個人邊到會食得哂一個,今次呢個因為係素肉,所以完全無問題,鯨吞左🤪🤪一D都唔肥膩😌😌另外,值得一提既係薯條,薯條唔會炸到好硬,好好食😇😇Lunch時間仲有得加$10就可以變成set lunch有薯條有汽水,埋單只係需要$130😆😆
[📍香港篇🇭🇰] 未來經典漢堡
[📍Hong Kong🇭🇰] Beyond Classic