2011-12-19 98 瀏覽
一早知道有呢一間pizza店的存在,專賣巨型pizza,而且口碑唔錯!期待左好耐,見有團購$23有一件pizza+一罐汽水,平左好多,於是買左1張!呢日同個朋友黎左,一齊share一件pizza,揀左最貴的paisano ($45/slice)哈哈幾大件!見到就勁想食,而且係熱辣辣的食時口感好好,因為有好多蘑菇,豬柳(唔sure,類似漢堡扒),番茄肉醬,腸,黑olive由於餡料好豐富,咬落口就有種啖啖肉的感覺,好正餅底厚度適中,我唔鐘意太薄,呢個岩岩好!呢個pizza都唔會好漏!岩晒d唔鐘意好濃芝士味既人!其實個pizza真係好食過pizza hut!但由於我好鐘意食芝心批所以pizza邊邊位我就鐘意pizza hut多點!但整體黎講,呢個係我食過最好食既pizza!very good!呢個係唔知咩pizza 果度最平既$25一件,好似係plain cheese最貴就$45,即係我食果個paisano我會再返來試的,不過價錢都唔算平,希望佢多d做團購啦!

哈哈幾大件!見到就勁想食,而且係熱辣辣的

由於餡料好豐富,咬落口就有種啖啖肉的感覺,好正
餅底厚度適中,我唔鐘意太薄,呢個岩岩好!

呢個pizza都唔會好漏!岩晒d唔鐘意好濃芝士味既人!

very good!
呢個係唔知咩pizza
果度最平既$25一件,好似係plain cheese

最貴就$45,即係我食果個paisano

我會再返來試的,不過價錢都唔算平,希望佢多d做團購啦!

2011-12-19
用餐優惠