2020-10-21 730 瀏覽
之前朋友帶我嚟食過一次 今次再嚟encore 環境氣氛一樣咁好 今次menu 唔同左仲多左2人set 不過好似太多咁 都係散叫d野食 最好食係餐前面包 好脆 牛油好香 叫左個蟹肉牛油果塔 蟹肉好甜 最頂仲有魚子醬 一定要撈埋嚟食 就咁食會好咸 跟著有薯蓉焗田螺 我好鍾意食田螺ga 呢度係無殼嘅 有成12隻咁多 配埋薯蓉真係飽左大半 仲有個parma ham pizza 呢個加左$98加一個set 可以有一個沙律 餐湯 甜品同野飲 2人share好夠啦 不過佢個沙律hea左d 得一碟草 如果加番d粟米呀 煙肉乾呀 個色都會靚d 餐湯 只係茶餐廳羅宋湯質素 野飲我地升級左一杯初夏 係peach+ lysee 特飲 呢杯又幾好飲wo到個pizza la 塊塊都有好大片parma ham 個底係薄脆個d 好似食餅乾咁 不過有d邊位燶左苦苦地 同埋面頭隻大版燒嘅醬唔太夾 改千島醬會好好多 最後甜品有個朱古力泡芙 都唔錯嘅 Overall嚟講係食物質素係工廈嚟講唔錯 有機會再嚟

最好食係餐前面包 好脆 牛油好香

最後甜品有個朱古力泡芙 都唔錯嘅