2021-03-18 102 瀏覽
唔知大家身邊會唔會都有朋友好鍾意食辣,鍾意到個程度係食任何嘢都要有辣,所以今次就同一位辣妹嚟試吓呢一間川菜。以為食西餐廳先會咁有氣氛,原來連川菜餐廳都可以咁有格調,餐廳用花來做主題,成個裝修由天花板到到牆身都有花!啱晒港女打卡!雖然話係嚟食辣野,但係餐廳都有一啲唔辣嘅款式,不過圍繞嘅都係水煮鍋、香鍋、烤魚等。每款都好多份量,兩個人食真係可以好飽!話明同辣妹嚟食啦,當然要試吓水煮魚啦,小豬魚都有分好多款魚,今次揀咗呢款係叫黑魚。淨係睇個樣都覺得辣,由於係第一次試,所以今次點左中辣,感覺真係好正!每舊魚都非常厚身,都算係啖啖肉,雖然都有少少骨。而且魚都算係滑,食開川菜嘅朋友真係唔好錯過!食辣點可以唔飲嘢呢?點左呢一杯餐廳特飲,係有好多款水果夾雜而成,絕對開胃!最後,餐廳仲會為每個客人發房甜品福利,真心好sweet呀!

最後,餐廳仲會為每個客人發房甜品福利,真心好sweet呀!