2021-03-23 2917 瀏覽
NMSLxNo money so loney😫冇錢就窿💸💸💸無錢呻吟,有錢身痕記得抹咀墨汁卡邦尼配巴馬火腿 $118有得揀意粉或者烏冬意粉平時食得多,試吓墨魚汁嘅烏冬除咗個名得意,味道都好好食開頭第一下見到嘅時候諗,分量咁少然後食下食下唔覺原來都幾飽最緊要食完記得抹咀🤣🤣🤣話梅蜂蜜咖啡 $46見到賣相有少少唔開心,因為覺得個拉花醜樣左,但係話梅加蜂蜜既咖啡從來都未飲過。咁特別嘅咖啡,第一啖飲落去唔覺話梅味,但飲到酸酸地,再飲落去就飲到蜂蜜味甜甜地,最後飲到真係話梅嘅味道,特別得來又唔會蓋過咗咖啡,10分推介👍👍椰子香茅咖啡 $46佢呢個得凍飲,嚟到嘅時候見到好多椰絲,飲落去係酸酸地嘅咖啡,但佢嘅酸味唔係話梅咖啡嗰啲酸,而真係咖啡酸味嘅酸,但飲咗好多啖都飲唔到佢有椰子嘅味道,香茅感覺都唔多覺,但個賣相都算正常咖啡種類太多,下次要試埋其他味道。甜品係我好大期望嘅一樣嘢叫嘅時候店員話琴日太好賣,賣晒😔得返cake, 我同佢講話我黎bookmark咗一定要食,過咗一陣佢同我講話有窩夫,再過多一陣又同我講話有心太軟,睇得到佢好努力幫我爭取😍😍呢個店員唔係呢間鋪,佢都話想試吓心太軟,佢同我講話佢哋
NMSLxNo money so loney😫
冇錢就窿💸💸💸
無錢呻吟,有錢身痕

記得抹咀墨汁卡邦尼配巴馬火腿 $118
有得揀意粉或者烏冬
意粉平時食得多,試吓墨魚汁嘅烏冬
除咗個名得意,味道都好好食
開頭第一下見到嘅時候諗,分量咁少
然後食下食下唔覺原來都幾飽
最緊要食完記得抹咀🤣🤣🤣

話梅蜂蜜咖啡 $46

椰子香茅咖啡 $46

咖啡種類太多,下次要試埋其他味道。

甜品係我好大期望嘅一樣嘢
叫嘅時候店員話琴日太好賣,賣晒😔
呢個店員唔係呢間鋪,佢都話想試吓心太軟,佢同我講話佢哋依家整可能要等耐啲,我專程為咗呢個黎,等一陣梗係冇問題。

辣的心太軟 $68
一上到黎就好吸引我,影咗一兩張相就要即刻切,因為我好怕裏面個朱古力凝固咗
切落去嘅時候係流心嘅,開頭都睇唔到上面有啲辣椒,食落去第一啖係辣嘅,第二啖加埋雪糕一齊放落口,辣到噴火🔥,感覺好特別,而且啲辣唔會蓋過咗朱古力味,重點係個雪糕仲要係海鹽味😆
好驚喜,好好食😋

環境都算大,除咗啲食物名得意又好食之外,仲有好多打卡位,最緊要調過嚟嗰個員工真係好正,好傾得,好開朗,希望佢哋表揚一下呢位員工🤣🤣

• 辣的心太軟
  • 記得抹咀墨魚汁卡邦尼配巴馬火腿(烏冬)