2020-09-21 238 瀏覽
上次黎虹橋食飯見到呢間Cafe已經想試 枱與枱之間都分得幾開 所以都坐得舒服 呢度主張半自助形式 客人去收銀落單拎水拎餐具 收銀個位店員我都唔知話佢cool定串 但比我既感覺係串😂食物種類唔算多 Pasta基本上用忌廉汁 大蝦寬條麵$78有4隻蝦 煎得好有鑊氣 爽口彈牙 好食 寬條麵唔會太乾身 軟硬適中蕃茄忌廉蟹肉寬條麵$88賣相都幾吸睛 寬條麵上有好大份蟹子 每條麵條都掛上蟹肉同蕃茄醬 好食 餐牌有溫馨提示有機會出現蟹殼 可惜真係食到幾次蟹殼 不過朋友上次食係無蟹殼既牛油果華道夫沙律$68Plating都幾靚 用牛油果砌左朵花出黎 沙律仲有蘋果片 車厘茄 提子同菜 材料感覺新鮮 醬汁用左日式沙律汁 有少少咸味 感覺似魚生醬油🤣 感覺都幾特別 另外仲有松子粒 幾香口Grand Wedding $50嗌左一壺 可以refill熱水 茶既色水係就係好深色 亦都聞到好大陣桃既香味 但飲落係無乜味😂😂😂 茶味亦欠奉😂😂😂 唯一讚既係個杯好靚🤣Keep住都有客人排隊 所以我地食完都要離開 食物價錢都唔算貴 有機會都會再食

大蝦寬條麵$78

蕃茄忌廉蟹肉寬條麵$88